-
ایزو 20000 - ایزو فناوری اطلاعات
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:33
ISO/IEC 20000 (Information Technology Service Management ISO/IEC 20000 نیاز به یک استاندارد جهانی برای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، در سالیان گذشته کاملا مشهود بود.با رشد فناوی اطلاعت ،ارائه خدمات با سطح کیفی مناسب تر نسبت به رقبا ،به عنوان یک مزیت رقابتی وموضعی قابل توجه برای سازمان ها قرار گرفت.موسسه ی استاندارد...
-
ایزو 27001- نظام مدیریت امنیت اطلاعات isms
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:31
Information Security Management System-ISMS رشد سریع وسرعت روز افزون تغییرات در علوم وفناوری را در عصر حاضر، باید مدیون دسترسی گسترده و فراگیر به اطلاعات دانست.حرکت رو به گسترش جوامع در راستای جامعه اطلاعاتی،موجب رشد وسیع خدمات اطلاعاتی شده وبا این نگرش، اطلاعات برای یک سازمان،سرمایه ای فوق الاده با ارزش محسوب می شود....
-
ایزو 22000:2005 - نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی - ایزو HACCP
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:28
Food Safety Management System تهیه شواهد کافی به منظور اثبات قابلیت کنترل عوامل خطر زا در مواد غذایی براساس الزامات قانونی وهمچنین الزامات مشتری ازجمله مواردی است که سازمان های دخیل در زنجیره تولید،به آن نیازمندند. استاندارد بین المللی ISO 22000 با به کار گیری اصول HACCP وترکیب موثر آن با برنامه های پیش نیازی (PRP.S.)...
-
ایزو 14001 - نظام مدیریت محیط زیست
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:24
سیستم مدیریت زیست محیطی سیستم ISO 14001 ،استاتدارد بین المللی شناخته شده سیستمهای مدیریت محیط زیست (EMS) این استاندارد راهنمایی برای مدیریت اثر بخش جنبه های زیست محیطی فعالیتها،محصولات وخدمات بادر نظر گرفتن اصول حفاظت محیطی ،جلوگیری از آلودگی ونیاز های اقتصادی اجتماعی ،ارائه می نماید. مشکلات ومسائل زیست محیطی ،فشار...
-
نظام مدیریت تجهیزات پزشکی
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:22
QMS-Medical Devices ISO 13485 استاندارد ISO 9001 الزامات عمومی سیستم های مدیریت کیفیت-صرف نظر از نوع فعالیت سازمان –را تشریح می نماید. استاندارد ISO 13485 به عنوان استاندارد وابسته به ISO 9001 ،الزامات سیستم مدیریت کیفیت را در طراحی،توسعه،تولید، مونتاژو خدمات پس از فروش انواع تجهیزات پزشکی بیان میدارد.این استاندارد...
-
ایزو 10006- مدیریت کیفیت در پروژه ها
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:20
مدیریت کیفیت در پروژه ها ISO 10006 اجرای پروژه ومدیریت صحیح انها در جهت تحقق خرو جی ها مشخص شده برای انها ،توجه به رویکرد مدیریت کیفیت در پروژه ها را اجتناب ناپذیر مینماید.بکار گیری مدیریت کیفیت در پروژه ها از یک طرف فر/ایند های طرحریزی شده در پروژه ها واز طرف دیگر خروجی پروژه ها رامورد توجه قرار میدهد . ایزو شرکت...
-
ایزو 10002 - مدیریت فرآیند شکایات مشتری
سهشنبه 28 خرداد 1392 14:16
مدیریت فرآیند شکایات مشتری ISO 10002 "مشتری گرایی"به عنوان یکی از هشت اصل مدیریت کیفیت در سری استاندارد های ISO 9001 مورد توجه اکید قرار میگیردوبا الزامات گستر ده ای نیز در یک سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر ISO9001 متبلور میشود.سیستم پایش واندازه گیری رضایت مندی مشتریان وراهنمای نحوه برخور با شکایات مشتریان...
-
ایزو 9001 ,نظام مدیریت کیفیت
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:56
Quality Management system-QMS درسال 1987کمیته فنی سازمان بین المللی استاندارد((ISO/TC 176 سری استاندارد ISO 9000 را به جهانیان معرفی کرد. هدف از تدوین این سری استاندارد، به وجود اوردن الگویی بین المللی برای پیاده سازی و استقرار سیستم های مدیریت وتضمین کیفیت بوده که مورد استقبال فراوان در سطح دنیا قرا گرفت. سیستم های...
-
استاندارد iris
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:53
international Railway Industry Standard نیاز های روز افزون به روش های حمل ونقل سریع ، ایمن واقتصادی در مقیاس های بسیار بزرگ گردیده است که صنعت حمل ونقل ریلی توجه ویژه ای را به خود جلب کرده ومطلوبیت انجام سفر با قطار افزایش چشمگیری داشته است. در پی تصمیم اروپا برای آزاد سازی حمل ونقل ریلی ،زنجیری تامین صنعت راآهن در...
-
ایزو ims-سیستم مدیریت منظم ایزو
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:51
integrated Management System با توجه به توسعه روز افزون وگرایش رو به رشد سازمان ها به استقرار سیستم های مدیریت متناسب با اهداف سازمانی وبنا به خواست مشتریان وطرف های ذی نفع خود،منطق استقرار همزمان چند سیستم مدیریتی به صورت فراگیر مورد اقبال قرار گرفت. گواهینامه سیستم مدیریت یک پارچه( Integrated Management System) IMS...
-
ifs چیست؟
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:47
food Safety Management System باتوجه به نیاز خریدارن مواد غذایی در فروشگاه ها به کسب اطلاع از نحوه تامین مواد اولیه و کحصولات غذایی،دست اندر کاران فروش مواد غذایی در کشور فرانسه وآلمان در هماهنگی با دیگر کشور های جهان اقدام به تدوین استاندارد بین المللی غذا International Food Standard نمودند. این استاندار با تکیه بر...
-
استاندارد hse-ms , ایزو hse-ms
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:45
Health, Safty, Environment Management System در همسویی با استقرار سیستم های مدیریت یکپارچه در زمینه بهداشت شغلی،ایمنی ومحیط زیست،از دهه های قبل، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در حضور صنایع نفت،اقدام به تدوین استاندارد های راهنما نمودند.استاندارد های مذکور که عمدتابا مخفف HSE-MSمعرفی شده اند،چارچوب معینی را برای یک...
-
استاندارد haccp - ایزو haccp
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:43
food Safety Management System HACCP به معنای " تجزیه وتحلیل خطر ونقطه کنترل بهرانی" است ویک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را میتوان یک سیستم کنترلی ویکی از راه کار های عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی(از تولید کننده اولیه تا مصرف...
-
استاندارد gmp - ایزو gmp
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:06
good Manufacturing Practices GMP مخفف ( Good Manufacturing Practices) وبه معنای " روشهای خوب ساخت" میباشد که از جمله استاندارد های پیش نیازی در برقراری سیستم های بهداشتی مدرن مانند HACCP و ISO 22000 محسوب میگردد. مبانی GMP با تمرکز بر سا ختارهای محیطی ونیز لزوم وتجهیزات مورد استفاده در فرآوری غذا، دارو ومواد...
-
شرکت گواهی دهنده ایزو , آموزش ایزو , ایزو
سهشنبه 28 خرداد 1392 12:01
وجوداطمینان خاطر درموضوعات مختلف وبه هنگام بهره هگیری ازمحصولات وخدمات یکی ازخواسته هاوانتظارات ذاتی انسان است.درطی دوره های مختلف پدیداوری و تکامل محصولات وتکامل وخدمات متفاوت سازمان هایی با رسالت بوجود آوردن اطمینان در زمینه های گوناگون تاسیس گردیده وبه فعالیت پرداخته اند.با رشد صنعت وپیشرفت های گسترده در صنوف...
-
استاندارد brc
سهشنبه 28 خرداد 1392 11:59
food Safety Management System استاندارد (British Retail Consortium)BRC که سابقه آن به سال 1996 میلادی در کشور انگلستان برمیگردد.از آغاز سال 2003 میلادی به نام استاندارد جهنی غذا(The BRC Global Standard- Food) مورد استفاده تولید کننده گان مواد غذایی در کشور های اروپایی قرار گرفت.این استاندارد اروپایی با تکیه بر کیفیت...
-
استاندارد iso 17025
سهشنبه 28 خرداد 1392 11:56
سیستم تایید صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون ISO/IEC 17025 استقرار استاندارد های مختلف مدیریتی نظیر ISO 9001 به عنوان پایه و مبنای یک سیستم مدیریت کیفیت اثر بخش،امری بدیهی و روشن می باشد،اما برای ازمایشگاه های تست و کالیبراسیون ، استاندارد های فوق نمی توانند به تنهایی نشانگر صلاحیت فنی در فراهم اوردن نتایج و...
-
راهنمای سیستم مدیریت کارآمد فرآیند آموزش iso 10015
سهشنبه 28 خرداد 1392 11:50
امروزه با گذر از عصر صنعتی و اطلاعات و ورود به عصر دانش، با توجه به سرعت تغییر تکنولوژی هاو سیستم های کاری سازمان ها، استفاده از فرایند اموزش، قوی ترین ابزاری است که می تواند راهگشای سازمان ها جهت حضور و بقاء در عرصه بازار های رقابتی باشد.اما افزایش کمی نفر ساعت آموزش و برگزاری دوره های مختلف اموزشی،به تنهایی نمی...
-
20 نکته مهم در مدیریت
سهشنبه 28 خرداد 1392 11:43
در جهان تنها کسی موفق می شود به انتظار دیگران ننشیند و همه چیز را از خود بخواهد. (شیللر) 1- در انجام کارها روی شیوه ای خاص تاکید نکنید، شاید کسی بتواند ازمسیر کوتاهتر و بهتری شما را به مقصد برساند. 2- توجه داشته باشید دانش و تجربه، هیچ کدام به تنهایی رهگشا نیستند، مثل اکسیژن و هیدروژن که از ترکیب معینی از آنها هوای...
-
استاندارد 5s
سهشنبه 28 خرداد 1392 11:40
نظام آراستگی (5S) مقدمه 5S یعنی 5 اصل برای دستیابی به یک محیط کار با کیفیت، که بعد از جنگ جهانی دوم در ژاپن توسعه یافته است. که شامل هزاران کار کوچک است که باید تمامی پرسنل در آن مشارکت داشته باشند و هر کسی به سهم خود همت کند. هدف: کاربرد منظم و مرتب در خلق یک محیط کار تمیز و مرتب جهت تولید محصولات، با کیفیت بالا و...
-
چه مقدار کیفیت کافی و مناسب است؟
دوشنبه 27 خرداد 1392 19:29
بعضی مواقع شرکت با این سوال اساسی روبه رو می شود که آیا باید کیفیت محصولات و خدمات خود را افزایش دهد یا نه؟ برای برخی خواننده ها، پرسش به این سوال غیر منطقی به نظر می آید: چگونه می تواند بهبود کیفیت محصولات ویا خدمات برای شرکت سودآور نباشد؟ با اینحال، با بررسی دقیقتر درمی یابیم این سوال اثرات استراتژیک عمیقتری دارد...
-
ایزو 22000 عملکرد کیفیت را به سلامت غذایی ربط می دهد
دوشنبه 27 خرداد 1392 19:25
از آنجا که فرایند تولید محصولات غذایی و توسعه زنجیره عرضه آن ها روز به روز در حال گسترش است، به نظر می رسد که استفاده از سیستم های سلامت غذایی نقش بسزایی در توسعه کیفیت در همه ابعاد داشته است. ایمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بیماریزایی غذایی در هنگام مصرف میباشد. کنترل کافی و مناسب در طول زنجیره غذایی امری ضروری...
-
چگونه متوجه شویم که گواهینامه ایزو 9001 یک حمایت کننده معتبر است ؟
دوشنبه 27 خرداد 1392 19:19
اولین کاری که هنگام ارزیابی مشخصات تامین کننده مورد نظر - بر اساس گواهینامه ایزو 9001 اش - باید انجام شود این است که آن ها باید یک کپی از گواهینامه خود را در اختیار شما قرار دهند. اگر شرکت براستی گواهی داشته باشد، آنها نباید مشکلی در ارائه یک کپی از گواهینامه شان به شما داشته باشند. وقتی شما این گواهینامه را در اختیار...
-
اجرای نادرست استاندارد ایزو 9001
دوشنبه 27 خرداد 1392 19:12
پیاده سازی نامناسب استاندارد ایزو 9001 در سازمان ها یکی از آسیب هایی است که منتقدین اجرای این استاندارد بین المللی در ایران و کشورهای مشابه از آن همواره یاد کرده اند. فرآیند پیاده سازی استاندارد ایزو 9001 و دریافت گواهینامه این استاندارد در هر سازمان معمولا با استفاده از یک رویه مشخص که عمدتا سه طرف در آن درگیر هستند...
-
سوال و جواب های رایج پیاده سازی استاندارد بین المللی iso 9001
دوشنبه 27 خرداد 1392 13:15
1- برای پیاده سازی استاندارد ایزو 9001 و دریافت گواهینامه آن چه کار بابد کرد؟ در صورتی که سازمان خواسته باشد از خدمات مشاور استفاده نماید، لازم است بعنوان اولین گام یک مشاور ذیصلاح را ارزیابی و انتخاب نماید. پس از انتخاب مشاور ذیصلاح سازمان قراردادی را با وی منعقد می نماید و پیرو قرارداد منعقد شده مشاور برنامه ریزی...
-
شیوه ی تدوین شیوه ی اجرایی براساس قوانین استاندارد ایزو 10013
دوشنبه 27 خرداد 1392 12:56
1- معرفی استاندارد ایزو 10013 این استاندارد با عنوان "راهنمایی های برای تهیه مستندات سیستم مدیریت کیفیت" راهنمایی هایی برای تهیه و برقرار نگه داشتن مستندات موردنیاز برای ایجاد اطمینان از سیستم مدیریت کیفیت اثربخش که متناسب با نیازهای خاص سازمان نیز باشد، ارایه می دهد. استفاده از این راهنمای یه ایجاد یک سیستم...
-
ایزو چگونه به بازبینی تولیدات کمک می کند
دوشنبه 27 خرداد 1392 12:41
اولین استاندارد از سری استانداردهای مذکور استاندارد ISO 10377:2013 ایمنی محصولات دستورالعمل برای عرضه کنندگان، دستورالعملی کاربردی و جهانی را ارائه می دهد و ابزاری عملی برای ارزیابی و کاهش خطرات بالقوه ایمنی قبل از ورود محصول به بازار می باشد. به کارگیری این استاندارد علاوه بر کاهش صدمات و افزایش اطمینان مصرف کنندگان...
-
مشاور ایزو 9001
دوشنبه 27 خرداد 1392 10:14
چه کسی سود می برد؟ سازمانها برای حفظ موقعیت بازار ملی و بین المللی خود، می بایست با هدف تولید محصول وهمچنین استفاده از فرآیندهای با کیفیت، در بازار رقابت برای بهبود گام بردارند.از این رو برای نیل به این مهم، استفاده از سیستمی مشخص که در عرصه بین المللی بارها مورد استفاده قرار گرفته باشد، توصیه می شود. ایزو