1- هدف:
بازرسی اکسیدآهن ورودی به شرکت
2- دامنه کاربرد:
بازرسی اکسیدآهن
3- مسؤولیتها:
بازرس کنترل کیفی: انجام دستورالعمل
4- تعاریف:
ندارد
5- روش اجرا:
5-1-درصد رطوبت :
روش
کار بدین صورت می باشد که اول ظرف مخصوص این کار را انتخاب کرده ، وزن می
کنیم ایزو سپس مواد اولیه را وزن کرده درون ظرف می ریزیم و وزن ظرف و مواد
را یادداشت می کنیم ایزو سپس آن را به مدت یکساعت در دمای 200 درجه درون
آون (کوره) قرار می دهیم ایزو پس از آن ظرف مواد را وزن کرده ، یادداشت می
کنیم و از رابطه زیر درصد رطوبت آن را بدست می آوریم :
5-2- درصد کلر:
روش
کار بدین صورت می باشد که اول ظرف مخصوص این کار را وزن می کنیم سپس مقدار
معینی از مواد اولیه را وزن کرده و درون آن می ریزیم و وزن ظرف و مواد را
یادداشت می کنیم ایزو سپس بمدت یکساعت در آون (کوره) در دمای 200 درجه می
گذاریم و وزن ثانویه را یادداشت می کنیم ایزو سپس ظرف مواد را در کوره LOI
قرار داده و به مدت 5 دقیقه در دمای 700 درجه سانتیگراد درون کوره می
گذاریم ایزو سپس از رابطه زیر درصد کلر را بدست می آوریم :
1- هدف:
بازرسی مواد مخلوط شده پس از فرآیند خردایش و اختلاط اکسیدآهن (این آزمایش را می توان برای بازرسی هر نوع پودری انجام داد)
2- دامنه کاربرد:
بازرسی هر نوع پودر تولیدی
3- مسؤولیتها:
بازرس کنترل کیفی: انجام دستورالعمل
4- تعاریف:
ندارد
5- روش اجرا:
معمولاٌ برای توصیف پودرها از دو نوع چگالی ظاهری و تلنگری استفاده میکنند ایزو
5-1-چگالی ظاهری :
در
این روش مقدار معینی مواد اولیه را در ظرف مخصوص این کار وزن می کنیم سپس
آن را توسط قیف مربوطه درون لوله مدرج می ریزیم و عدد آن را می خوانیم
ایزو سپس از رابطه زیر چگالی ظاهری آن را بدست می آوریم :
=
5-2-چگالی تلنگری :
پس
از اینکه چگالی ظاهری را بدست آوردیم 10 ضربه به کنار و 10 ضربه به انتهای
لوله مدرج وارد کرده و سپس عدد لوله مدرج شده را می خوانیم و پس از آن از
رابطه چگالی ظاهری ، چگالی تلنگری را بدست می آوریم ایزو
1- هدف:
همانطورکه
میدانیم چگالی همیشه یکی از بهترین ابزارهای بازرسی محصول پخته شده بهعد
از پخت می باشد لذا هدف از این دستورالعمل بازرسی گنداله های پخته شده در
کوره دوار و قطعات پخته شده در کوره الکتریکی میباشد ایزو
2- دامنه کاربرد:
بازرسی گنداله و قطعات تولیدی بعد از پخت
3- مسؤولیتها:
بازرس کنترل کیفی: انجام دستورالعمل
4- تعاریف:
ندارد
5- روش اجرا:
5-1-چگالی گنداله پخته شده :
برای
بدست آوردن چگالی گنداله پخته شده سعی می کنیم از گنداله هایی که تقریبا"
یکدست و کروی باشند نمونه انتخاب کنیم و توسط ترازوی آزمایشگاهی آن را وزن
کرده و یادداشت می کنیم ایزو بعد از آن توسط کولیس از جهت های مختلف قطر
آن را اندازه گیری می کنیم ایزو قطرهای بدست آمده را بر تعداد اندازه
گیریها تقسیم می کنیم ایزو سپس از رابطه زیر چگالی آن را بدست می آوریم
ایزو
V = r3 =
5-2-چگالی ارشمیدس :
برای
این کار از قطعه ای استفاده می کنیم که کاملا" در آب فرو برود و آب سطح آن
را بپوشاند ایزو وزن قطعه را اندازه گیری می کنیم ایزو سپس ظرف مدرجی که
به میزان کافی آب در آن باشد روی ترازوی آزمایشگاهی قرا می دهیم و عدد آن
را صفر می کنیم ایزو بعد توسط یک نخ که به قطعه مورد نظر بسته شده ، آن را
در آب به حالت غوطه ور در می آوریم بطوریکه قطعه به کناره ها و ته ظرف
برخورد نکند ایزو (باید توجه داشته باشیم که قطعه ای را که انتخاب می کنیم
سخت و محکم بوده و روزنه ای برای نفوذ آب در آن وجود نداشته باشد و همچنین
می توان تکه ای جدا شده از آن قطعه را مورد استفاده قرار دهیم ) و سپس عدد
ترازو را می خوانیم و از رابطه زیر چگالی را محاسبه می نماییم :
این یک ایزو مدیریت کیفیت و مشخصات فنی در صنعت اتومبیل است. این استاندارد موارد مورد نیاز را از اروپا و آمریکا تلفیق میکند. این ایزو تمامی اطلاعات لازم برای دستیابی بهترین کارکرد در طراحی، توسعه، ساخت، نصب یا خدمات محصولات خودرویی تعیین میکند.
فواید ایزوTS 16949
• دریافت گواهی برای تجارت جهانی و گسترش فعالیت
• بهبود فرایندها برای کاهش ضایعات و آلودگی
• رفع نیاز به چند گواهی برای ساخت خودرو
• تلفیق ISO/TS 16949 با سایر سیستمهای مدیریت
• ایجاد هماهنگی برای برنده شدن در فعالیت های نوین و چشماندازهای سرمایهگذاری