ایزو ims-سیستم مدیریت منظم ایزو

با توجه به توسعه روز افزون وگرایش رو به رشد سازمان ها به استقرار سیستم های مدیریت متناسب با اهداف سازمانی وبنا به خواست مشتریان وطرف های ذی نفع خود،منطق استقرار همزمان چند سیستم مدیریتی به صورت فراگیر مورد اقبال قرار گرفت.
گواهینامه سیستم مدیریت یک پارچه( Integrated Management System) IMS نتیجه موفقیت مشتریان در اثبات انطباق سیستم های مدیریت خود با الزانات استاندارد های مرجع براساس مقررات موسسات اعتبار دهنده بین المللی است.
برخی مزایای استقراریکپارچه سیستم های مدیریت کیفیت ISO 9001،سیستم مدیریت محیط زیستISO 14001وسیستم مدیریت ایمنی وبهداشت حرفه ای OHSASازقرار زیر است:
 کاهش زمان استقرار وتسریع در امادگی سیستم برای ممیزی وصدور گواهینامه
 کاهش هزینه های استقرار،ممیزی ونگداری سیستم
 ایجاد یکنواختی در فعالیت زیر سیستم های مورد نیاز
 تمرکز سازمان اداره کننده ومسئولیت های مستقیم اداره وبهبود سیستم ها
 وجهه بهتر ونمایش استقرار حرفه ای تر سیستم مدیریت
 کاهش تعداد اجرای ممیزی در طول سال
فرآیند اجرای ممیزی IMS مشابه اجرای سایر  ممیزی ها است. در صئرت تمایل،مشتریان ازمزیت یک نوبت پیش ممیزی بهرهمند میشوند. اجرای پیش ممیزی با وجود توصیه به اجراخدمتی اختیاری وبراساس درخواست کار فرما  ارائه میشود.ممیزی صدور در دومرحله ودر ادامه آن فرآیند ارزیابی مستقل Veto)) ودر صورت تایید گواهینامه صادر میشود.ممیزی سالیانه به منظور اطمینان از تداوم اجرا واسز بخشی سیستم مدیریت یکپارچه به صورت سالیانه (ادواری)برنامه ریزی واجرا میشود.  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.behsaniso.com

ifs چیست؟

food Safety Management System

باتوجه به نیاز خریدارن مواد غذایی در فروشگاه ها به کسب اطلاع از نحوه تامین مواد اولیه و کحصولات غذایی،دست اندر کاران فروش مواد غذایی در کشور فرانسه وآلمان در هماهنگی با دیگر کشور های جهان اقدام به تدوین استاندارد بین المللی غذا International Food Standard نمودند. این استاندار با تکیه بر سیستم مدیریت کیفیت،HACCP، مسئولیت مدیریت در چارچوب الزامات مشتری ،مدیریت منابع والزامات مربوط به محصول با تکیه بر اصول GMP، ایمنی فرایند های تولید غذا ونیز ایمنی فراورده های غذای را بر اساس اعتبار استاندارد اوپایی EN 45011 در دستور کا خود دارد. در ممیزی استاندارد جهانی غذاIFS،بر اساس نرم افزاری امتیاز دهی،رتبه سازمان در برآوردن الزامات استاندارد IFS مشخص شده ودر صورت تایید شدن مدت زمان اعتبار گواهینامه صادر وتواتر زمانی ممیزی های مراقبتی ان بر پایه امتیاز کسب شده توسط سازمان در هر ممیزی تعیین میگردد.  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.behsaniso.com

استاندارد hse-ms , ایزو hse-ms

در همسویی با استقرار سیستم های مدیریت یکپارچه در زمینه بهداشت شغلی،ایمنی ومحیط زیست،از دهه های قبل، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در حضور صنایع نفت،اقدام به تدوین استاندارد های راهنما نمودند.استاندارد های مذکور که عمدتابا مخفف HSE-MSمعرفی شده اند،چارچوب معینی را برای یک سیستم مدیریت یکپارچه مهیا می نمایند ودارای وجوه تمایزی با استاندارد های ISO 14001 وOHSAS 18001 هستند.
ازسال 1381وزارت نفت در ایران اقدام به تدوین کتابچه راهنمای استقرار HSE-MSوابلاغ جهت اجرا به کلیه سازمانها ی تابعه نمود.این راهنما در کلیه صنلیع وسازمان های تابعه آن وزارت، اعم از شرکت نفت ایران،شرکت سهامی پتروشیمی،شرکت ملی گاز ایران وشرپت پالایش وپخش فرآورده های نفتی ایران قابل پیاده سازی است.  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.behsaniso.com

استاندارد haccp - ایزو haccp

HACCP به معنای " تجزیه  وتحلیل خطر ونقطه کنترل بهرانی" است ویک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد.
HACCP  را میتوان یک سیستم کنترلی ویکی از راه کار های عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی(از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی )دارای کار برد بوده وبا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیند های غذایی اطمینان حاصل میگردد.
از دیدگاه کاربردی ، HACCP کلیه خواسته های Good Manufacturing Practices))GMP و
(Good Hygiene Practices ) GHPرا در بر گرفته وتمامی جنبه های بهداشت مواد غذایی را تحت پوشش قرار میدهد.
امتیازات سیستم HACCP ،علاوه بر تامین ایمنی مواد غذایی وسازگاری آن با سیستم مدیریت کیفیت نظیر سری استاندارد
ISO 9001، کمک به توسعه تجارت جهانی از طریق افزایش اعتماد به ایمنی مواد غذایی نیز میباشد.به کمک استقرار این سیستم از افت سطح کیفیت بهداشتی محصول به نحو برنامه ریزی شده وسیستماتیک جلو گیری بعمل می آید ، به نحوی که  فرآورده های غذایی هیچگونه خطری برای مصرف کننده به همراه نداشته باشد.  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.behsaniso.com

استاندارد gmp - ایزو gmp

GMP مخفف ( Good Manufacturing Practices) وبه معنای " روشهای خوب ساخت" میباشد که از جمله استاندارد های پیش نیازی در برقراری سیستم های بهداشتی مدرن مانند HACCP و ISO 22000 محسوب میگردد.
مبانی GMP با تمرکز بر سا ختارهای محیطی ونیز لزوم وتجهیزات مورد استفاده در فرآوری غذا، دارو ومواد افزودنی، راهکارهی عملی مناسبی را در ارتباط ویژه با نوع فرآوری و به منظور رسیدن به یک زیر ساخت منسب ارائه میدهد.
اصول GMP میتواند به عنوان ابزار پایش در ارزیابی سطح بهداشتی زیر ساخت های مرتبط با فرآوری محصول در سازمان های فعال در حیطه مواد غذایی، دارویی مواد افزودنی به کار گرفته شود. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.behsaniso.com