نظام ارزیابی و کنترل نقاط بحران در صنعت غذا

HACCP  دیدگاه علمی برای شناسایی مخاطرات مواد غذایی ،حذف یا کنترل آنها به منظ.ور اطمینان از ایمنی مواد غذایی تولید شده برای مشتری است. اصول HACCP به صورت بین المللی تعین شده و بر فرایند ها و مراحل تولید محصولات و شرایط بحرانی در ایمنی مواد غذایی تا کید دارد. ایزو 


شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.