ایزو22000

این یک استاندارد بین‌المللی است که مقتضیات یک سیستم مدیریت غذا را در سازمان‌های موجود در زنجیره غذایی از «مزرعه تا چنگال» تحت پوشش قرار می‌دهد.
این یک استاندارد بین‌المللی است که برای هر فعالیت در زنجیره غذایی، شامل سازمان‌های تولیدکننده تجهیزات، مواد بسته‌بندی، عوامل تمیزکننده، افزودنی‌ها و مواد متشکله مناسب است.
ایزو22000:2005 نیز مثل ایزو9001، برای یکپارچه‌سازی سیستم مدیریت شرکت‌ها و سیستم مدیریت ایمنی غذای آنها مناسب است.
این استاندارد، عناصر کلیدی را برای تأمین ایمنی غذا در زنجیره غذایی ترکیب می‌کند از جمله:
•    ارتباط فعال
•    مدیریت سیستم
•    کنترل خطرات ایمنی غذا از طریق برنامه‌های پیش‌نیاز و طرح‌های HACCP
•    بهبود و به‌روزرسانی دائم سیستم مدیریت ایمنی غذا
مزایای ایزو22000
•    معرفی فرایندهای شناخته شده بین‌المللی در کار شما
•    ایجاد اعتماد برای تأمین‌کنندگان و سهامداران در کنترل خطرات توسط شما
•    محقق ساختن کنترل خطرات در زنجیره تأمین شما
•    ایجاد شفافیت در پاسخگویی و مسئولیت‌ها
•    بهبود و به‌روزرسانی مداوم سیستم‌های شما

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.iso-co.ir

ایزو OHSAS 18001

این استاندارد، حداقل مقتضیات برای مدیریت ایمنی و سلامت شغلی را تعیین می‌کند. با ما کار کرده و از این استاندارد در کار خود استفاده کنید تا به حداکثر بازده برای کارکنان، عملیات، و مشتریان خود دست یابید.
مزایای ایزو18001
•    ایجاد بهترین شرایط کاری ممکن در سازمان
•    شناسایی خطرات و ایجاد کنترل‌هایی برای مدیریت آنها
•    کاهش حوادث کاری و بیماری و کاهش هزینه‌های مربوطه و قطع کار
•    برانگیزش کارکنان با شرایط کاری بهتر و ایمن‌تر

•    سازگاری با مشتریان و تأمین‌کنندگان

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.iso-co.ir

HACCP+22000+9001

ایمنی مواد غذایی به وجود خطرات ناشی از مواد غذایی در زمان دریافت توسط مصرف  کننده مربوط است. از آنجایی که بروز خطرات ایمنی مواد غذایی می تواند در هر مرحله ای از  زنجیره مواد غذایی اتفاق بیفتد به کارگیری کنترل کافی در سراسر زنجیره مواد غذایی ضروری می باشد. بنابراین ایمنی مواد غذایی و کیفیت ماده غذایی با تلاشهای مشترک کلیه طرفهای ذینفع در زنجیره مواد غذایی تضمین می شود.
استاندارد بین المللیISO 22000 به وسیله کارشناسان صنعت غذا به نمایندگی سازمان های بین المللی متخصصان و همکاری نزدیک کمیته CODEX (حاصل همکاری سازمان غذا وکشاورزی سازمان مللFAO- و سازمان بهداشت جهانی WHO) تهیه شده است.

استاندارد بین المللی ISO 22000 با به کار گیری اصول HACCP و ترکیب موثر آن با برنامه های پیش نیازی (PRP) و همچنین به کارگیری استاندارد ISO 9001، ضمن کنترل و کاهش تمام عوامل خطر زای شناسایی شده به محدوده قابل قبول،باعث تحویل محصولی سالم به مصرف کننده نهایی ویا مرحله بعدی از زنجیره تولید می گردد. تهیه شواهد کافی به منظور اثبات قابلیت کنترل عوامل خطر زا در مواد غذایی براساس الزامات قانونی و همچنین الزامات مشتری ازجمله مواردی است که سازمان های دخیل در زنجیره تولید، به آن نیازمندند.

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.iso-co.ir

ایزو 20000

شرکت‌ها در هر اندازه که باشند، بر مدیریت خدمات مؤثر IT تکیه دارند. مهم نیست که چه فعالیتی انجام می‌دهید یا وابسته به کجا هستید، خدمات IT شما نیازمند کارایی هزینه، اعتماد، سازگاری و اثربخشی است. شما همه اینها را در استاندارد ایزو20000 می‌یابید و خدمات IT داخلی شما به‌صورت فراهم‌کننده خدمات خارجی به‌نظر رسیده و آنچه را که می‌خواهید به شما ارائه خواهد داد.
مزایای ایزو20000
• تحقق بهترین استانداردهای بین‌المللی مدیریت خدمات IT
• ایجاد خدمات IT پشتیبان اهداف حرفه‌ای شما
• تلفیق افراد، فرایندها، و فناوری برای پشتیبانی از اهداف تجاری
• ایجاد کنتر‌های لازم برای اندازه‌گیری و حفظ ثبات در خدمات

• ایزو20000 با ITIL سازگار است تا از بهبود مداوم پشتیبانی کند

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.iso-co.ir

ایزو 50001

مدیریت مؤثر انرژی فقط در تجارت اهمیت ندارد، بلکه یک شرط لازم است و بهترین راه تحقق آن با استانداردایزو50001 است. این استاندارد بین‌المللی، فعالیت‌های مدیریت انرژی مفید در سطح جهان را تبیین می‌کند. کارشناسان مدیریت انرژی از بیش از ٦٠ کشور، این استاندارد را ایجاد کرده‌اند و اکنون ما می‌توانیم به شما کمک کنیم که در انرژی صرفه‌جویی کنید، هزینه‌ها را کاهش دهید، و مقتضیات محیطی را رعایت کنید.
مزایای ایزو50001
• شناسایی و مدیریت خطرات موجود در تأمین انرژی آینده شما
• اندازه‌گیری و کنترل کاربرد انرژی به‌منظور شناسایی زمینه‌های بهبود کارایی
• بهبود عملکرد کلی به‌منظور کاهش مصرف انرژی و صورت‌حساب
• کاهش آلاینده‌های کربنی و رعایت اهداف دولتی کاهش آلاینده‌ها
• نمایش تعهد به حفظ محیط زیست برای افزایش فرصت‌های مطلوب
نکات راهنما برای پیاده‌سازی ایزو50001
• کسب تعهد و پشتیبانی از مدیریت ارشد
• درگیر کردن کل فعالیت با ارتباطات داخلی مناسب
• مقایسه مدیریت انرژی موجود با مقتضیات ایزو50001
• دریافت بازخورد مشتری و تأمین‌کننده در زمینه مدیریت انرژی جاری
• تشکیل تیم اجرایی برای کسب بهترین نتایج
• تبیین و تقسیم مسئولیت‌ها و زمانبندی‌ها
• تدوین اصول اساسی استانداردهای ایزو50001 در تجارت خود
• برانگیزش کارکنان با آموزش و مشوق‌ها
• به‌اشتراک‌ گذاری دانش ایزو50001 و تشویق کارکنان به آموزش به‌عنوان حسابرسان داخلی

• بازنگری منظم سیستم ایزو50001 به‌منظور اطمینان از بهبود مداوم آن

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
www.iso-co.ir