ایزو HSE- MS

Health, Safty, Environment Management System
HSE-MS

در همسویی با استقرار سیستم های مدیریت یکپارچه در زمینه بهداشت شغلی،ایمنی ومحیط زیست،از دهه های قبل، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در حضور صنایع نفت،اقدام به تدوین استاندارد های راهنما نمودند.استاندارد های مذکور که عمدتابا مخفف HSE-MSمعرفی شده اند،چارچوب معینی را برای یک سیستم مدیریت یکپارچه مهیا می نمایند ودارای وجوه تمایزی با استاندارد های ISO14001 وOHSAS 18001 هستند.

 

ازسال 1381وزارت نفت در ایران اقدام به تدوین کتابچه راهنمای استقرار HSE-MSوابلاغ جهت اجرا به کلیه سازمانها ی تابعه نمود.این راهنما در کلیه صنلیع وسازمان های تابعه آن وزارت، اعم از شرکت نفت ایران،شرکت سهامی پتروشیمی،شرکت ملی گاز ایران وشرپت پالایش وپخش فرآورده های نفتی ایران قابل پیاده سازی است.  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com


سیستم مدیریت منظم - IMS

سیستم مدیریت یکپارچه – IMS 

با توسعه روز افزون و گرایش رو به رشد سازمان ها به استقرار سیستمهای مدیریت متناسب با اهداف سازمانی و بنا به خواست مشتریان و طرف های ذینفع خود، منطق استقرار همزمان چند سیستم مدیریتی به صورت فراگیر مورد اقبال قرار گرفت.در پاسخگویی به این خواست مشتریان، الگویی را برای ممیزی همزمان بر اساس استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت ISO9001، سیستم مدیریت محیط زیست ISP14001 و سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001 و بررسی و یکپارچگی این سیستم ها در حین ممیزی ایجاد و ارائه نموده اند. 

گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه (IMS (Integrated Management System نتیجه موفقیت مشتریان در اثبات انطباق سیستم های مدیریت خود با الزامات استانداردهای مرجع بر اساس مقررات موسسات اعتبار دهنده بین المللی است.

برخی مزایای استقرار یکپارچه سیستمهای مدیریت کیفیت ISO9001، سیستم مدیریت محیط 

زیست ISO14001 و سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001 از قرار زیر است:

• کاهش زمان استقرار و تسریع در آمادگی سیستم برای ممیزی و صدور گواهینامه 
• کاهش هزینه های استقرار، ممیزی و نگهداری سیستم 
• ایجاد یکنواختی در فعالیت زیر سیستم های مورد نیاز 
• تمرکز سازمان اداره کننده و مسئولیت مستقیم اداره و بهبود سیستم ها 
• وجهه بهتر و نمایش استقرار حرفه ای تر سیستم مدیریت 
• کاهش تعداد اجرای ممیزی ها در طول سال 

فرآیند اجرای ممیزی IMS مشابه اجرای سایر ممیزی ها است. در صورت تمایل، مشتریان از مزیت یک نوبت پیش ممیزی بهره مند می شوند. اجرای پیش ممیزی با وجود توصیه به اجرا خدمتی اختیاری و بر اساس درخواست کارفرما ارائه می شود. ممیزی صدور در دو مرحله و در ادامه آن فرآیند ارزیابی مستقل (Veto) و در صورت تائید گواهینامه صادر می شود.ممیزی مراقبتی سالیانه به منظور اطمینان از تداوم اجرا و اثر بخشی سیستم مدیریت یکپارچه به صورت سالیانه (ادواری) برنامه ریزی و اجرا می شود. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com


HACCP

Food Safety Management System
HACCP به معنای " تجزیه  وتحلیل خطر ونقطه کنترل بهرانی" است ویک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد.
HACCP  را میتوان یک سیستم کنترلی ویکی از راه کار های عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی(از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی )دارای کار برد بوده وبا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیند های غذایی اطمینان حاصل میگردد.
از دیدگاه کاربردی ، HACCP کلیه خواسته های (Good Manufacturing Practices)GMP و(Good Hygiene Practices ) GHPرا در بر گرفته وتمامی جنبه های بهداشت مواد غذایی را تحت پوشش قرار میدهد 
امتیازات سیستم HACCP ،علاوه بر تامین ایمنی مواد غذایی وسازگاری آن با سیستم مدیریت کیفیت نظیر سری استاندارد 
ISO 9001 کمک به توسعه تجارت جهانی از طریق افزایش اعتماد به ایمنی مواد غذایی نیز میباشد.به کمک استقرار این سیستم از افت سطح کیفیت بهداشتی محصول به نحو برنامه ریزی شده وسیستماتیک جلو گیری بعمل می آید ، به نحوی که  فرآورده های غذایی هیچگونه خطری برای مصرف کننده به همراه نداشته باشد. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088

ایزو 22000

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 

طراحی و اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازیک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مندبه منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید. 

استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید: 

• امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر 
• ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی 
• ایجاد طرح HACCP 
• به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP 
• طرح ریزی تصدیق 
• ردیابی و کنترل عدم انطباق  

چه کسانی سود می برند؟

• تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام و طیور 
• کارخانجات مواد غذایی 
• کلیه فعالیتهای حمل و نقل و توزیع 
• عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی 
• تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات، افزودنی ها

• تولید کنندگان مواد شیمیایی و شستشو و ضد عفونی و …  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com


ایزو 10002

استاندارد ISO10002 راهنمایی برای طراحی یک سیستم اثربخش و کارآمد برای فرآیند رسیدگی به شکایات مشتریان در تمامی سازمان ها اعم از تجاری و غیر تجاری و حتی در تجارت الکترونیک نیز می باشد .

هدف این استاندارد کمک رساندن به سازمان ها ، مشتریان ، شاکیان و کلیه طرف های ذینفع می باشند .

سازمان هنگامی که شکایتی را از مشتری دریافت می کند این شکایات میتواند فرصت های زیادی را برای بهبود در محصولات و فرآیندها در اختیار سازمان قرار دهد و در صورتیکه فرآیند رسیدگی به شکایات به درستی انجام شود ، اعتبار و شهرت سازمان نیز خواهد سازمان دولتی یا خصوصی و یا کوچک و بزرگ باشد خواهد شد.

این استاندارد و استانداردهای بین المللی مشابه به دلیل داشتن رویکرد نظام مند و یکسان با شکایات میتواند به راحتی مورد استفاده سازمان ها قرار بگیرد. فرآیند رسیدگی به شکایات برای سازمانهایی که محصولاتی را ارائه می کنند ( به عنوان مواد اولیه ) و یا محصولاتی را دریافت می نمایند این استاندارد می تواند مورد استفاده قرار بگیرد .

شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088