ایزو 22000

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 

طراحی و اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازیک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مندبه منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید. 

استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید: 

• امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر 
• ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی 
• ایجاد طرح HACCP 
• به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP 
• طرح ریزی تصدیق 
• ردیابی و کنترل عدم انطباق  

چه کسانی سود می برند؟

• تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام و طیور 
• کارخانجات مواد غذایی 
• کلیه فعالیتهای حمل و نقل و توزیع 
• عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی 
• تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات، افزودنی ها

• تولید کنندگان مواد شیمیایی و شستشو و ضد عفونی و …  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.